112

Fløjet til Rigshospitalet efter fald fra tredje sal på Ahlgade i Holbæk

Det var her i Ahlgade, at en mand faldt ned fra tredje sals højde, og blev efterfølgende fløjet til Rigshospitalets Traumecenter.

Mandag aften klokken 20.36 fik politiet en alarm om, at en mand var faldet flere meter ned fra et vindue og nu var kommet alvorligt til skade.

Midt på Ahlgade og over for restaurationer med gæster udendørs var ambulancepersonale i færd med at behandle en svært tilskadekommen, 36-årig mand fra Holbæk. Efter den indledende førstehjælp blev han i en ambulance til flyvepladsen i Holbæk, hvor lægehelikopteren afventede og efterfølgende fløj den tilskadekomne til fortsat behandling på Rigshospitalets traumecenter.

Politiet undersøgte omstændighederne og fik klarlagt, at manden var faldet 5-6 meter ned fra et vindue i tredje sals højde og landet på fortovet på Ahlgade. Herved var han kommet alvorligt til skade, men politiets foreløbige konklusion er, at der ikke ligger noget strafbart bag faldet fra vinduet.

Vidner og restaurationsgæster anbefales at kontakte sundhedsfagligt personale, såfremt ubehag efter den måske voldsomme oplevelse måtte give anledning hertil.

 

Kommentarer