112

87-årig bestjålet i Rema1000 i Svinninge

Foto: Rema1000

Mandag kl. 11.08 anmeldte pårørende til en 87-årig mand fra Svinninge, at den 87-årige kl. ca. 10.10 havde fået stjålet sin pung med indhold, bl.a. dankort og kontanter, på vejen hjem fra supermarkedet Rema1000 til sin egen bopæl i Svinninge.

Den 87-årige havde undervejs fået selskab af en fremmed mand, der havde talt om penge til sin syge mor, der var indlagt på et hospital, ligesom han i samme forbindelse havde fremvist et stykke pap med en tekst på.

Den fremmede havde under dette fået afledt den 87-åriges opmærksomhed fra tyveriet af pungen, som den fremmede mand kan mistænkes for at have stjålet, uden at den 87-årige opdagede noget.

Dankortet er nu meldt stjålet og kan således ikke misbruges af den fremmede mand, som blev beskrevet som: mand, 25-30 år, muskuløs af bygning, brunlig hudfarve, sort hår, sort fuldskæg, iført mørkt tøj og i øvrig dansktalende med accent.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have bemærket den beskrevne mand i Svinninge-området, så politiet måske kan få ham identificeret. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kommentarer