Vipperød

28-årig kvinde fra Vipperød forulykket

Kl. 08.26 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en bilist var forulykket og havde påkørt et autoværn.

Det viste sig, at en 28-årig kvinde fra Vipperød under kørsel i en personbil ad Roskildevej mod syd ud for sidevejen Maglemosevej var kørt uden for kørebanen og ud mod højre, så hun havde påkørt et opstillet autoværn. Påkørslen var sket på en sådan måde, at bilen dels havde revet 50-60 meter autoværn op, dels var bilen blevet kilet fast i det nu ødelagte autoværn.

Politiet fik derfor tilkaldt det lokale redningsberedskab til at tage sig af udstrømmende væsker fra den forulykkede bil, som et bjærgningsselskab skulle løfte fri fra autoværnet. Endvidere underrettede politiet vejmyndigheden om beskadigelserne på autoværnet, så sikkerheden igen kunne reetableres. Redningsarbejdet betød afspærring af den sydgående kørebanehalvdel frem til kl. ca. 10.31.

Den 28-årige kvinde havde et barn med i bilen, og begge slap uskadte fra uheldet. Kvinden kunne oplyse om årsagen til uheldet, at hun havde været uopmærksom et kort øjeblik i forbindelse med opsamling af en sut i bilen.

Kommentarer