Tølløse

Tyverier fra byggepladser i Tølløse og Holbæk

Arkivfoto

Tirsdag morgen modtog politiet ikke mindre end tre anmeldelser fra samme entreprenørfirma om forskellige tyveri fra gravemaskiner og tyveri af dieselolie.

I løbet af weekenden fra fredag eftermiddag til mandag morgen var der fra to gravemaskiner på hhv. Rørvangsvej, Holbæk, og Gammelbrovej, St. Grandløse, Holbæk, sket tyveri af gravemaskinernes hovedstyringssystem, smøringsanlæg samt nogle sensorer til en større værdi. Disse to steder havde tyven(e) haft stort set uhindret adgang til gravemaskinerne i forbindelse med tyverierne.

Det tredje tyveri, som også var sket i løbet af weekenden, var fra en byggeplads på Tjørnedevej, Tølløse. En lås på en tank med brændstof var blevet skåret op, så der efterfølgende kunne stjæles op imod 3.500 liter diesel.

Politiet har foretaget undersøgelser på de tre gerningssteder og afventer nu resultatet heraf, idet der ikke umiddelbart er andre oplysninger i sagerne til identifikation af tyven(e). Derfor vil politiet gerne i kontakt med personer, der måtte bemærket noget usædvanligt på gerningsstederne i løbet af weekenden, idet politiet formoder, at tyverierne måske kan være sket ad flere gange eller ved længere tids ophold på gerningsstederne. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

Kommentarer