112

Mulig spritbilist var i besiddelse af narkotika

Kl. 21.50 fik politiet en anmeldelse om, at en nærmere beskrevet mand i en bil formentlig var påvirket af alkohol i en sådan grad, at han ikke lovligt kunne føre den bil, som han måske ville køre i væk fra en parkeringsplads.

En patrulje kørte til området for at lede efter bilen, som politiet ikke fandt, men politiet fandt dog på et stisystem en mand, der passede på beskrivelsen som oplyst i anmeldelsen.

Der var tale om en 26-årig mand uden fast bopæl, som var lettere påvirket af alkohol og måske også af euforiserende stoffer, så politiet undersøgte ham nærmere og fandt ham i besiddelse af 144 gram amfetamin.

Den 26-årige blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse til andre. Amfetaminen blev beslaglagt som bevis i sagen, hvor den 26-årige efter en nøje vurdering blev løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Han er fortsat sigtet i sagen, hvor han på et senere tidspunkt vil blive indkaldt til et retsmøde, når straffen skal fastsættes.

 

Kommentarer