112

Arbejdsulykke på mark på Tornved Byvej

Kl. 13.37 fik politiet via alarm 112 underretning om, at ambulancepersonale var sendt til en mark på Tornved Byvej, hvor en mand var kommet alvorligt til skade.

Politiet traf på stedet to ambulancer, hvis personale var i færd med at tilse en tilskadekommen mand, der var blevet frigjort fra en bigballe (halm).

En lægehelikopter ankom til ulykkesstedet og fløj efterfølgende den tilskadekomne, 57-årige mand fra Mørkøv til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og behandling.

På ulykkesstedet var en traktor med vogn belæsset med bigballer med en vægt på 4-500 kg og i flere lag. En af disse var faldet ned fra vognen inden fastspændingen og havde ramt den 57-årige, så han kom til skade.

Arbejdstilsynet blev underrettet og ankom til ulykkesstedet for nærmere at undersøge omstændighederne ved ulykken, så Arbejdstilsynet og politiet senere kan afgøre, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Den tilskadekomne blev indlagt på Rigshospitalet til behandling i anledning af en alvorlig tilskadekomst med flere knoglebrud.

 

Kommentarer